CONSTRUINT EL FUTUR

Creativitat, incorformitat i ser nativa digital. Perquè s’ha de creure en les persones valentes que lluiten per créixer en un món cada vegada més globalitzat. Perquè les noves tecnologies són eines que connecten a milers de persones, i fent un ús ètic d’elles podem aconseguir grans resultats.

Social Trends te la missió d’acostar les noves tendències digitals a petites i mitjanes empreses del Pirineu que volen construir un negoci sòlid que aporti valor al territori.

DARRERE DE SOCIAL TRENDS

equip de social trends

Amb coratge, perseverança i il·lusió, pots aconseguir tot allò que et proposis. Social Trends neix per democratitzar el màrqueting al Pirineu, perquè les petites i mitjanes empreses puguin gaudir d’uns serveis professionals de comunicació que les ajudin a guanyar més clients i a solidificar-se en un món cada dia més globalitzat, perquè el territori ens importa, i tu en formes part.

Social Trends col·labora amb persones autònomes professionals i formades per poder oferir-te tots els serveis necessaris per gestionar la comunicació i fer publicitat de la teva empresa. 

Tenim i t’oferim les eines i grans idees per acompanyar-te en la teva trajectòria professional i en la gran aventura de l’emprenedoria.
Creem continguts inspiradors dins i fora d’Internet perquè els teus clients apreciïn el valor de la teva marca. Amb formació universitària en màrqueting i comunicació i disposem de l’experiència per tal de poder traçar una estratègia per donar visibilitat i fer crèixer la teva empresa.

Avui, totes les empreses han de tenir una estratègia relacionada amb el màrqueting digital per seguir creixent, i sabem que això significa invertir en temps, diners i formació. Per això posem a la teva disposició tots els serveis de Social Trends, per gestionar la comunicació de la teva empresa com si fos nostra.

Connectem amb l’èssencia de la teva marca i la mostrem al món. 

“El teu talent determina el què pots fer.
La teva motivació el què estàs disposat a fer.
La teva actitud determina l’èxit.”
Lou Holtz